Welcome to the
Ferm experience

Naast het plannen van weddings, corporate & private events organiseren we ook heel graag events waar we een breder publiek kunnen aanspreken. We willen zoveel mogelijk mensen laten genieten en een ervaring geven en daarom is de Ferm experience in het leven geroepen. Ferm experience staat voor culinair genot, edgy stylings en een conceptuele totaalbeleving op een unieke en exclusieve locatie.

Holy moly! Let’s tell you something more about our first successful edition. De eerste editie werd letterlijk en figuurlijk gedoopt tot de “church” edition.

Het was niet zomaar een “dinertje”. Nope het werd echt een conceptuele totaalbeleving. Het werden 15 avonden van spektakel in al zijn “church” facetten... De locatie, de bloemen, de setting, de techniek, het concept food, de concept drinks, ... Al de zintuigen werden geprikkeld én gestreeld.

Van zodra de wagen geparkeerd stond tot het moment dat iedereen terug naar huis reed, was de experience aanwezig. It was one hell (or heaven) of a ride!

Maar beelden zeggen meer dan woorden. Just check it out!

Superfijne ervaring, alles was af van begin tot eind. Heel lekker eten, lekkere wijnen, topbediening, een totaalervaring! Wij hebben een heel leuke avond beleefd!

Sofie

Een echte experience van begin tot eind met prachtige styling in een unieke setting en zalig gastronomisch tafelen!

Leopold

Wat een beleving! Aan alle details gedacht. Leuke concepten verwerkt, supercreatief nagedacht. Dikke dikke pluim!Oh en het eten was dan ook nog eens overheerlijk en de bediening fantastisch lief.Ferm koppel ;-)

Evi

Van Dale beschikt over onvoldoende superlatieven om jullie te feliciteren. We hebben enorm genoten! Het was echt wel meer dan een streling voor het oog en de tong. Feeling heaven on earth :)
@your team: You're one of a kind!

Lieve

Ferm gedaan! Jullie hebben er een geweldig geslaagde avond van gemaakt. Origineel, smaakvol, goede playlist! Verrassende maar lekkere keuze van de wijnen. Het was genieten van begin tot eind! Succes !

Tania

Wat een leuk concept! Enorm lekker eten , gecombineerd met heel fijne 'special effects'. Over alles is super nagedacht, wat een superleuke ervaring! Muziek, sfeer, inkleding, bediening, decoratie,... alles was tot in de puntjes in orde! Top gedaan, zo creatief en professioneel uitmuntend. Bedankt voor de heel erg fijne en lekkere avond!

Karen