Welcome to the
Ferm experience

Naast het plannen van weddings, corporate & private events organiseren we ook heel graag events waar we een breder publiek kunnen aanspreken. We willen zoveel mogelijk mensen laten genieten en een ervaring geven en daarom is de FERMexperience in het leven geroepen. FERMexperience staat voor culinair genot, edgy stylings en een conceptuele totaalbeleving op een unieke en exclusieve locatie.

Each step you take reveals a new H2orizon

Vorig jaar namen we jullie tijdens onze eerste Ferm experience mee naar de prachtige kerk van Sint-Maria-Latem. De magnifieke setting alleen al deed vele monden openvallen. Dit in combinatie met heerlijk concept food en een prachtige styling zorgde ervoor dat het een groot succes werd.

Dit jaar gooien we het over een andere boeg! We nemen jullie mee naar het jaar 2105, in
een voormalig waterzuiveringsbedrijf, op een afgelegen, verlaten en geheime locatie. Je komt er terecht in onze safe haven in een post-apocalyptische wereld.

We starten de avond stipt om 19.00u, met de nadruk op stipt. Wat er jullie dan allemaal te wachten staat, gaan we nog even verzwijgen. Wat we wel al kunnen vertellen, is dat jullie een conceptueel degustatiemenu van 7 gangen(*) voorgeschoteld zullen krijgen en dat dit allemaal zal doorgaan in een zeer uniek en exclusief kader.  Er is ruimte om drank à la carte te bestellen of te kiezen voor onze aangepaste wijnen of 0% drinks. Ook na het diner zullen jullie gezellig kunnen blijven hangen om nog na te genieten in de prachtige setting.

(*) Veggie mogelijk/ vegan helaas niet.
De menu kan zwangerschapsproof geserveerd worden.
Door de complexiteit van de menu kunnen we geen rekening houden met niet levensbedreigende allergieën of intoleranties.  
Voor niet doorgegeven aanpassingen zullen we een supplement van €15 aanrekenen.

Hebben we jullie interesse aangewakkerd?

Reserveer dan NU jullie tafel via Resengo!

Locatie
TOP SECRET - Omgeving Oudenaarde
(zie bevestigingsmail)
Voldoende parkeergelegenheid aan de locatie zelf!
Start-uur
19.00 uur stipt!
Periode
27 maart - 13 april 2024
Prijs
€98/persoon
Excl. dranken
Reserveren kan enkel online en is pas geldig na betaling
De plaatsen zijn beperkt en de reservatie is dus bindend. Annulaties worden enkel aanvaard tot 4 dagen voor jullie reservatie. Zo kunnen we andere enthousiastelingen de kans geven om toch nog een plaatsje te verzilveren. Veggie, zwanger of levensbedreigende allergieën of intoleranties? Vermeld dit zeker in het veld "opmerkingen"

See you there?
XOXO