Welcome to the Ferm experience!

Naast het plannen van trouw- en bedrijfsfeesten organiseren we ook zeer graag events waar we een breder publiek kunnen aanspreken. We willen zoveel mogelijk mensen laten genieten en een ervaring geven en daarom is de Ferm experience in het leven geroepen. Ferm experience staat voor culinair genot, edgy stylings en een conceptuele totaalbeleving op een unieke en exclusieve locatie.

Holy moly! Let’s tell you something more about the first edition.
De eerste editie werd letterlijk en figuurlijk gedoopt tot de “church” edition.

Het zal niet zomaar een “dinertje” zijn. Nope het wordt echt een conceptuele totaalbeleving. We willen dat jullie hier nog lang van kunnen nagenieten en over nababbelen. Het wordt een avond van spektakel in al zijn “church” facetten... De locatie, de bloemen, de setting, de techniek, het concept food, de concept drinks, ... Al jullie zintuigen zullen geprikkeld én gestreeld worden.

Van zodra jullie wagen geparkeerd staat tot het moment dat jullie terug naar huis rijden zal de experience aanwezig zijn. You guys are in for one hell (or heaven) of a ride.

We starten de avond stipt om 19.00u, met de nadruk op stipt.
Wat er dan allemaal te wachten staat, gaan we nog even verzwijgen. Wat we wel al kunnen vertellen, is dat jullie een degustatiemenu van 8 gangen(*) voorgeschoteld zullen krijgen en dat dit allemaal zal doorgaan in een zeer uniek en exclusief kader. De menu staat vast maar er is uiteraard wel ruimte om drank à la carte te bestellen of te kiezen voor onze aangepaste wijnen. Ook na het diner zullen jullie gezellig kunnen blijven hangen om nog na te genieten.

(*) Veggie mogelijk/ vegan helaas niet

Hebben we jullie interesse aangewakkerd?

Reserveer dan NU jullie tafel via Resengo!

Locatie:
Latemdreef 77, 9630 Zwalm
(er is parkeergelegenheid rechts achter de kerk)
Start-uur:
19.00 uur
Periode:
1- 15 april 2023
Prijs:
€89/persoon
(degustatiediner, experience)
Reserveren kan enkel online en is pas geldig na betaling
De plaatsen zijn beperkt en de reservatie is dus bindend. Annulaties worden enkel aanvaard tot 4 dagen voor jullie reservatie. Zo kunnen we andere enthousiastelingen de kans geven om toch nog een plaatsje te verzilveren.
Veggie of allergenen? Vermeld dit zeker in het veld "opmerkingen"

See you there?
XOXO