corporate events

Rebels &
Revolutionair

We go far to create badass experiences

Feest in de avond met lichtjes

Wat we doen

Een bedrijfsfeest dat blijft plakken

Gedekte feesttafel

We create events for the bold, the foodies,

the fashion lovers and the rebels. Designed only for you and your brand.  Nothing traditional at all, een ervaring die telkens uniek en helemaal op jullie badass maat is waar jullie brand story centraal staat. 1 partner in crime from the beginning till the most beautiful end! A blend of fancy foodsharing, edgy styling & planning.

We create events for the bold, the foodies, the fashion lovers and the rebels. Designed only for you and your brand.  Nothing traditional at all, een ervaring die telkens uniek en helemaal op jullie badass maat is waar jullie brand story centraal staat. 1 partner in crime from the beginning till the most beautiful end! A blend of fancy foodsharing, edgy styling & planning.

wat we doen

Work hard, play hard(er)

Concept food and drinks

Een topkok op je event?! Check! Ferm staat gekend om fancy concept food gemaakt met seizoensgebonden ingrediënten. We laten de klassieke keuken achterwege en gaan volop voor een unieke smaakbom die net een stapje verder gaat. De hapjes en drinks worden volledig volgens jullie concept uitgewerkt.

Locatiescouting

Kies voor een event on site of maak indruk met een locatie die net een tikkeltje meer is! Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we de beste adresjes.

Design

Op basis van jullie huisstijl en het concept ontwerpen we de grafische elementen die het feest next-level maken.

Planning

Zowel voor als tijdens het feest zorgen we ervoor dat alles op wieltjes loopt en staan we in voor het contact met externe partners.

Styling

We maken werk van een vibe en selectie bloemen die volledig passen bij jouw bedrijf of merk en het concept dat we voor jullie uitgewerkt hebben. Wij maken je wildste dromen waar, want alles is mogelijk!

Animatie

We gaan op zoek naar originele animatie, muziek en interactieve activiteiten die volledig bij het concept van jouw feest passen.

In a world full of copies be an original

In A world full of copies be an original

In a world full of copies be an original

In a world full of copies be an original

In a world full of copies be an original

In a world full of copies be an original

In a world full of copies be an original

In a world full of copies be an original

For the wild ones

Meet the makers

Sinds 2017 maken Brecht en Celine jaarlijks heel wat koppels, bedrijven en individuen blij met onvergetelijke feesten. Samen gaan ze aan de slag om het perfecte wow-effect te bereiken.

Terwijl Celine zich volop op de planning en styling van je feest smijt, maakt Brecht de heerlijkste gerechten. Als duo zijn Brecht en Celine niet alleen complementair, ze zijn ook een geoliede machine. Ze nemen uitgebreid de tijd om je te leren kennen en zijn van begin tot einde jouw aanspreekpunt. Vergeet de klassieke shizzle, een Ferm-feest vergeet je nooit meer!

Celine & Brecht

DOMO Chemicals

DOMO Chemicals uit Zwijnaarde klopte bij Ferm aan voor een spetterend personeelsfeest. Na ons diepgaand intakegesprek werkten we het feest uit en stonden we in voor de planning, styling en catering.

Eindeloze zomer

“Indiansummer vibes” waren een must voor het bedrijfsfeest waar we gretig op inspeelden en onze stretchtent een mooie plek gaven in de tuin van DOMO.

Tijd om te dansen!

De coverband die kwam optreden paste helemaal bij de velvetvibe die we creëerden. De tent werd ineens een stuimige velvet bar waar gedanst, gelachen en gevierd werd.

Als ik na de service mensen over de vloer krijg in de keuken en ze vol lof vertellen over hoe lekker, leuk en verrassend ze het eten vonden weet ik dat ik goed ga slapen en is de smile niet van mijn gezicht af te krijgen.
Brecht

Brecht

Feest met lichtjes
WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN
Domo logo

Ongelooflijk fijne samenwerking met Celine en Brecht voor de organisatie van ons personeelsfeest. Het contact was zeer aangenaam en het voorstel was helemaal wat we wouden, de uitwerking op de dag zelf was nog beter dan gedacht. Alle collega’s waren super enthousiast! Wat een top team, doe zo verder!!!

Lydwine

Vraag je brochure aan

Bedankt! Uw inzending is ontvangen!
Oeps! Er ging iets mis bij het verzenden van het formulier.
By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.