Rebels & revolutionair

Badass bedrijfsfeest

We go far to create badass experiences

Bedrijfsfeest organiseren

We organiseren one-of-a-kind bedrijfsfeesten for the bold, the foodies, the fashion lovers and the rebels.

Designed only for you and your brand.  Nothing traditional at all, een ervaring die telkens uniek en helemaal op jullie badass maat is waar jullie brand story centraal staat. 1 partner in crime from the beginning till the most beautiful end! A blend of fancy foodsharing, edgy styling & planning.

We create events for the bold, the foodies, the fashion lovers and the rebels. Designed only for you and your brand.  Nothing traditional at all, een ervaring die telkens uniek en helemaal op jullie badass maat is waar jullie brand story centraal staat. 1 partner in crime from the beginning till the most beautiful end! A blend of fancy foodsharing, edgy styling & planning.

Work hard,play hard(er)

One partner in crime voor jouw bedrijfsfeest

Concept catering voor bedrijfsfeesten

Een topkok op je personeelsfeest?! Check! Ferm staat gekend om fancy concept food gemaakt met seizoensgebonden ingrediënten. We laten de klassieke keuken achterwege en gaan volop voor een unieke smaakbom die net een stapje verder gaat. De hapjes en drinks worden volledig volgens jullie concept uitgewerkt.

Bedrijfsfeest organiseren op eigen locatie?

Kies voor een personeelsfeest op eigen locatie of maak indruk met een locatie die net een tikkeltje meer is! Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we de beste adresjes bedrijfs event.

Design

Op basis van jullie huisstijl en het concept ontwerpen we de grafische elementen die jouw personeelsfeest next-level maken.

Event planning voor jouw personeelsfeest

Zowel voor als tijdens het personeelsfeest zorgen we ervoor dat alles op wieltjes loopt en staan we in voor het contact met externe partners. Wij organiseren jullie bedrijfsfeest zodat jullie volledig ontzorgt zijn en kunnen focussen op ander prioriteiten.

Exclusive event styling

We maken werk van een vibe en selectie bloemen die volledig passen bij jouw bedrijf of merk en het concept dat we voor jullie uitgewerkt hebben. Wij maken je wildste dromen waar, want alles is mogelijk op jouw bedrijfsfeest.

Animatie

We gaan op zoek naar originele animatie, muziek en interactieve activiteiten die volledig bij het concept van jouw bedrijfsfeest passen.

In a world full of copies be an original

In A world full of copies be an original

In a world full of copies be an original

In a world full of copies be an original

In a world full of copies be an original

In a world full of copies be an original

In a world full of copies be an original

In a world full of copies be an original

For the wild ones

Meet the makers

Sinds 2017 organiseren Brecht en Celine jaarlijks heel wat bedrijfsfeesten en personeelsfeesten. Samen gaan ze aan de slag om het perfecte wow-effect te bereiken.

Terwijl Celine zich volop op de planning en styling van je personeelsfeest smijt, maakt Brecht de heerlijkste gerechten. Als duo zijn Brecht en Celine niet alleen complementair, ze zijn ook een geoliede machine. Ze nemen uitgebreid de tijd om je te leren kennen en zijn van begin tot einde jouw aanspreekpunt. Vergeet de klassieke shizzle, een Ferm bedrijfsfeest vergeet je nooit meer!

personeelsfeest op eigen locatie

Badass personeelsfeest voor Domo op eigen locatie

Domo uit Zwijnaarde klopte bij Ferm aan voor een spetterend bedrijfsfeest op eigen locatie. Na ons diepgaand intakegesprek en het uitzoeken van een ideale locatie voor hun personeelsfeest werkten we het event verder uit en werden de puntjes op de i gezet.

Tropical vibes

“Indiansummer vibes” waren een must voor het bedrijfsfeest waar we gretig op inspeelden en onze cocktailbar een mooie plek gaven in de tuin van Domo.

Shake it baby!

De live band die kwam optreden paste helemaal bij de tropical vibe die we creëerden. De tent werd ineens een zwoele bar waar gedanst, gelachen en gevierd werd. Een personeelsfeest die nog lag bleef nazinderen.

bedrijfsfeest locatiepersoneelsfeest organiseren
Ik haal het meeste voldoening uit de glimlach die ik krijg op het einde van een service, uit een perfect gedresseerd bordje, uit het ideaal gebakken vleesje, uit die ene nonkel die stiekem eens zijn hoofd komt binnensteken in de keuken en zijn duim omhoog steekt.
Brecht

Brecht

personeelsfeest locatie

FAQ over het organiseren van jouw bedrijfsfeest

Moeten we het bedrijfsfeest op eigen locatie organiseren of kan het ook op verplaatsing?

Wij kunnen uw personeelsfeest organiseren op jullie bedrijsterreinen maar wij kunnen evengoed een unieke locatie uitzoeken die we volledig volgens concept inrichten en aankleden. Alles is mogelijk om er een exclusief personeelsfeest van te makn.

Is enkel catering voor personeelsfeesten ook mogelijk?

Bij FERM boek je een totaal concept. Met andere woordern nemen wij de organisatie voor onze rekening., zorgen we voor een prachtige styling en voorzien we bovendien heerlijk concept food. Catering apart kan je voor jouw bedrijfsfeest helaas bij ons niet boeken. Wij bundelen onze krachten om er zo een onvergetelijk bedrijfsfeest van te maken.

Waarom een event planner inhuren om jouw bedrijfsfeest te organiseren?

Personeelsfeesten organiseren vraagt veel werk en tijd.. and time is money . Wij hebben de juiste know how in huis, beschikken over betrouwbare partners en hebben de nodige ervaring om alles tot in de puntjes voor te bereiden. Jullie worden volledig ontzorgt en kunnen focussen op jullie main business. Zo zijn ook jullie gast op jullie eigen bedrijfsfeest.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN
Domo logo

Ongelooflijk fijne samenwerking met Celine en Brecht voor de organisatie van ons bedrijfsfeest. Het contact was TOP en het voorstel was helemaal wat we verwachten en op de dag zelf verliep alles vlekkeloos. Ons bedrijfsfeest op onze eigen locatie oversteeg onze stoutste dromen. Een personeelsfeest organiseren... daar weten ze bij ferm alles van!

Lydwine

bedrijfsevenement op locatie

Vraag je brochure voor jouw bedrijfsfeest nu aan.

Bedankt! Uw inzending is ontvangen!
Oeps! Er ging iets mis bij het verzenden van het formulier.
By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.