Ready for take off

Launch events

We go far to create badass experiences

Launch event

We create one-of-a-kind launch events for the bold, the foodies, the fashion lovers and the rebels.

Designed only for you and your brand. Nothing traditional at all, een ervaring die telkens uniek en helemaal op jullie badass maat is waar jullie brand story centraal staat. 1 partner in crime from the beginning till the most beautiful end! A blend of fancy food, edgy styling & planning.

We create events for the bold, the foodies, the fashion lovers and the rebels. Designed only for you and your brand.  Nothing traditional at all, een ervaring die telkens uniek en helemaal op jullie badass maat is waar jullie brand story centraal staat. 1 partner in crime from the beginning till the most beautiful end! A blend of fancy foodsharing, edgy styling & planning.

Work hard,play hard(er)

One partner in crime voor jouw launch event

Concept catering for product launch events

Een topkok op je launch event?! Check! Ferm staat gekend om fancy concept food gemaakt met seizoensgebonden ingrediënten. We laten de klassieke keuken achterwege en gaan volop voor een unieke smaakbom die net een stapje verder gaat. De hapjes en drinks worden volledig volgens jullie concept uitgewerkt.

Locatiescouting voor jouw product launch event

Kies voor een launch event on site of maak indruk met een locatie die net een tikkeltje meer is! Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we de beste adresjes.

Design

Op basis van jullie huisstijl en het concept ontwerpen we de grafische elementen die jouw produt launch event next-level maken.

Full service event planning

Zowel voor als tijdens het product of brand launch event zorgen we ervoor dat alles op wieltjes loopt en staan we in voor het contact met externe partners. Wij nemen de organisatie van jullie over zodat jullie volledig ontzorgt zijn en kunnen focussen op andere prioriteiten.

Exclusive event styling

We maken werk van een vibe en selectie bloemen die volledig passen bij jouw bedrijf of merk en het concept dat we voor jullie uitgewerkt hebben. Wij maken jouw brand launch ideas waar, want alles is mogelijk op jouw launch event!

Animatie

We gaan op zoek naar originele animatie, muziek en interactieve activiteiten die volledig bij het concept van jouw brand lauch event passen.

In a world full of copies be an original

In A world full of copies be an original

In a world full of copies be an original

In a world full of copies be an original

In a world full of copies be an original

In a world full of copies be an original

In a world full of copies be an original

In a world full of copies be an original

For the wild ones

Meet the makers

Sinds 2017 maken Brecht en Celine jaarlijks heel wat  bedrijven en individuen blij met onvergetelijke launch events. Samen gaan ze aan de slag om het perfecte wow-effect te bereiken.

Terwijl Celine zich volop op de planning en styling van je launch event smijt, maakt Brecht de heerlijkste gerechten. Als duo zijn Brecht en Celine niet alleen complementair, ze zijn ook een geoliede machine. Ze nemen uitgebreid de tijd om je te leren kennen en zijn van begin tot einde jouw aanspreekpunt. Vergeet de klassieke shizzle, een brand of product launch event met FERM vergeet je nooit meer!

product launch event

Badass product launch event voor BOREAL

Boreal klopte bij FERM aan voor het lanceren van een nieuw mounteneer product. Heel ver moesten we niet denken om onze concept catering in het plaatje te laten passen. Zo werden er bergen verwerkt op een bordje en werden de hapjes geserveerd op mos.

When nature calls

Als pioneer in outdoor climbing equipement was het launch event voor Boreal een waar outdoor gebeuren.

Let's go up

Naast het concept food werkten we ook een mooie styling uit die perfect aansloot bij de andere launch event ideas. Zo kwamen de bergbloemetjes en de rotsstukken goed aan bod.

launch event ideasbrand launch event
Een van mijn lievelingsmotto's: Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan! I love Pippi Langkous!
Brecht

Celine

brand launch event ideas

FAQ over jouw company launch event

Moet het launch event on site of kan het ook op locatie?

Wij kunnen jouw product luanch organiseren op jullie bedrijfsterreinen maar wij kunnen evengoed een unieke locatie uitzoeken die we volledig volgens concept inrichten en aankleden. Alles is mogelijk om er een exclusive launch event van te maken.

Is enkel catering voor launch events ook mogelijk?

Bij FERM boek je een totaalconcept. Met andere woordern nemen wij de organisatie van het launch event volledig voor onze rekening. We zorgen voor een prachtige styling en voorzien bovendien heerlijk concept food. Catering apart kan je voor jouw launch events helaas bij ons niet boeken. Wij bundelen onze krachten om er zo een onvergetelijk brand launch event van te maken.

Waarom een event planner inhuren voor jouw launch event?

Product launch events organiseren vraagt veel werk en tijd.. and time is money . Wij hebben de juiste know how in huis, beschikken over betrouwbare partners en hebben de nodige ervaring om alles tot in de puntjes voor te bereiden. Jullie worden volledig ontzorgt en kunnen focussen op jullie main business. Zo zijn ook jullie gast op jullie eigen brand launch event.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN
Domo logo

Ongelooflijk fijne samenwerking met Celine en Brecht voor de organisatie van ons launch event. Het contact was zeer aangenaam en het voorstel was helemaal wat we wouden, de uitwerking op de dag zelf was nog beter dan gedacht. Alle collega’s waren super enthousiast! Ons launch event oversteeg helemaal onze verwachtingen. Wat een top team, doe zo verder!!!

Lydwine

examples of product launch events


Vraag je FERM brochure aan voor jouw volgend launch event.

Bedankt! Uw inzending is ontvangen!
Oeps! Er ging iets mis bij het verzenden van het formulier.
By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.