our favorite partners in wine - Steenovenhoeve

Evi & Louis

Een trouwfeest voor vrienden. Eerlijk? ’t Was een moeilijke beslissing of we dit wel of niet zouden doen. Want ja…
A. Eigenlijk wil je niets liever dan ook voor jouw eigen vrienden magie kunnen creëren, want het is gewoon magisch als je dit kan doen. Zo schoon, zo oprecht, zo uniek. B. Langs de andere kant wil je ook niets liever dan gewoon kunnen genieten van hun liefde en in the moment zijn, zonder stress, zonder gerush, zonder ook maar iets te missen.
Moeilijk … dus wij besloten om voor die ene keer een uitzondering te maken en de catering achterwege te laten en zelf mee aan tafel te schuiven, maar wel de ruimte om te toveren naar Evi en Louis, te vertalen naar hun love story and that’s what we did. We moesten deze keer niet uitzoeken wat hun typeert, wat hun uniek maakt of hoe hun love story verliep. Nee, we wisten direct dat er een vintage vibe moest zijn en dat er een link moest zijn naar ‘wijntjes’. De druiven waarmee we de tafels stylden zijn dus niet zomaar gekozen. Nope, er is altijd een reden waarom we beslissen om met een bepaald item te stylen. ALWAYS! Your love story will guide us.

By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.